چهارمین برنامه «روزی با دانشگاه تهران» برگزار می‌شود

چهارمین برنامه «روزی با دانشگاه تهران» روز سه شنبه ۱۸ شهریور ماه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ چهارمین برنامه «روزی با دانشگاه تهران» روز سه شنبه ۱۸ شهریور ماه به صورت مجازی در سایت باشگاه دانش آموزی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

آشنایی با دانشکده‌ها و پردیس‌ها، معرفی امکانات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و رفاهی، معرفی رشته‌ها، امکانات و ظرفیت‌های دانشکده‌ها و پردیس‌ها، آشنایی با باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران و شرایط عضویت در آن، مسابقه و پاسخ به سوالات دانش‌آموزان از بخش‌های مختلف این برنامه است.

از دیگر اهداف این برنامه، کمک به داوطلبان آزمون سراسری دانشگاه‌ها برای انتخاب صحیح و آگاهانه رشته‌های تحصیلی است.

گفتنی است؛ دانش‌آموزان دوره‌ی متوسطه می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در چهارمین برنامه «روزی با دانشگاه تهران» به سامانه‌ی tcs.ut.ac.ir ‌مراجعه کنند.