شماره جدید نشریه تخصصی دانشجویی «ایران‌شناسی» به‌صورت الکترونیکی منتشر شد

شماره جدید نشریه تخصصی دانشجویی «ایران‌شناسی» به‌صورت الکترونیکی و در ۱۶۶ صفحه منتشر شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ شماره دوم از دوره دوم نشریه تخصصی دانشجویی «ایران‌شناسی» به‌صورت الکترونیکی و در ۱۶۶ صفحه منتشر شد.

گفتنی است؛ صاحب امتیاز این نشریه انجمن علمی دانشجویان ایران‌شناسی دانشگاه تهران است. همچنین مدیر مسئول و سردبیر این نشریه محمدعلی عزت‌زاده است.

در این شماره از نشریه به موضوعاتی همچون «امیرکبیر از نگاه بیگانگان»، «مستندنگاری و مطالعه تحلیلی بر کتیبه‌های سه زبانه خشایارشا در وان آناتولی»،  «داستان فَرودِ سیاوَخش از شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی»،  «خاندان صدر در ایران»، «تاریخ‌نگری و تاریخ‌نگاری گردیزی در زین الاخبار» و «نقش زرتشتیان کرمان در آموزش و پرورش نوین ایران» پرداخته شده است.

علاقمندان می‌توانند برای مشاهده این شماره از نشریه به آدرس iranshenassisj.ut.ac.ir مراجعه کنند.