برگزاری رویداد هفته سفیران زمین به مناسبت روزجهانی زمین پاک و هفته زمین

انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه‌های تهران، الزهرا (س)، مازندران، صنعتی اصفهان، رازی، شهید باهنر کرمان، اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست و باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی اقدام به برگزاری رویداد هفته سفیران زمین کرده است.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست دانشگاه‌های تهران، الزهرا (س)، مازندران، صنعتی اصفهان، رازی، شهید باهنر کرمان، اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست و باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، همزمان با روز جهانی زمین پاک با هدف حمایت و حفاظت از زمین اقدام به برگزاری رویداد هفته سفیران زمین کردند.

گفتنی است؛ هفته سفیران زمین از ۲ اردیبهشت آغاز شده و تا ۹ اردیبهشت ماه ادامه دارد. این رویداد با شعار «من هم یک سفیر زمین هستم» و با محورها و بخش‌های مختلف برای گروه‌های کودک و نوجوان و همچنین دانشجویان و جوانان پایه‌گذاری و در حال اجرا است.

در این رویداد شرکت‌کنندگان آثار خود را به صورت ویدیوهای یک دقیقه‌ای، عکس و کاریکاتور، شعر و دکلمه در قالب محورهای مدیریت پسماند، آلودگی هوا، آب و خاک، تغییرات اقلیمی و تنوع زیستی برای دبیرخانه ارسال کردند. تولید محتواهای آموزشی توسط کمیته برگزاری در قالب‌های مختلفی اعم از اینفوگرافی، پوستر ترویجی، پادکست صوتی و ویدیویی نیز از برنامه‌های این رویداد می باشد که در حال تدوین هستند.

شایان ذکر است؛ تاکنون بیش از ۷۵ اثر محیط زیستی در بخش‌ها و محورهای گوناگون از شهرهای مختلف کشور و از گروه‌های سنی متفاوت برای شرکت در رویداد دریافت شده و بیش از ۱۰۰ نشان به داوطلبین این رویداد اهدا شده است.

برگزاری ۵ گفتگوی زنده در قالب گفتگوهای سفیران زمین با حضور آقایان دکتر معین‌الدینی (عضو هیئت علمی گروه محیط زیست دانشگاه تهران)، دکتر شیخی (دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی محیط زیست ایران)، دکتر بدره (عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س))، محمد الموتی (دبیر شبکه سازمان‌های غیر دولتی محیط زیست و منابع طبیعی) و خانم آیه حمداوی (فعال اجتماعی در حوزه پسماند) هر شب ساعت ۲۲ به مدت یک ساعت از دیگر برنامه‌های این رویداد بوده است.