آیین اختتامیه صفرومین رویداد تئاتر فنی در دانشگاه تهران برگزار شد

آیین اختتامیه صفرومین رویداد تئاتر فنی با حضور دکتر سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در تالار رجب بیگی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ آیین اختتامیه صفرومین رویداد تئاتر فنی با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در تالار رجب بیگی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

مراسم اختتامیه صفرومین رویداد تئاتر فنی با اجرای صحنه ای محمدرضا عابدی، دیبا بیهقی، پریسا دهقانی، شقایق مرسلی، متین رضایی، مهرگان میرعلوی، محمدرضا کازرانی، امیرحسین فراشباشی و حسین مهدوی کیا به انجام رسید و برگزیدگان بخش رقابتی معرفی شدند.

صفرومین رویداد تئاتر فنی با برگزاری دو‌ بخش رقابتی و نشست های تخصصی بکار خود پایان داد. بخش نشست های تخصصی با همکاری مرکز تئاتر تجربی دانشگاه تهران، با رویکرد بینارشته ای و با تاکید بر نگاه رشته های مختلف به نمایش در پردیس هنرهای زیبا برگزار شد.

بخش رقابتی، گروه های حاضر در رویداد پس از دو‌ مرحله بازبینی-مشاوره توسط دانشجویان ادوار تئاتر فنی و دانشجویان فعال ادوار کانون تئاتر دانشگاه تهران، انتخاب شده و به ‌مرحله داوری راه یافتند.

سازوکار انتخاب اجرا ها با تاکید بر کار گروهی و مشاوره با کارگردان ها صورت پذیرفت. مهیار پوربابایی، فائزه دائمی، محمد خراسانی، عارفه صادق محمدی، رضا مداح، آتنا مجلسی، عرفان معجونی، علی مؤذن و میرعماد میری ارزیابی کیفی و مشاوره به گروه ها را برعهده داشتند.

در مرحله داوری، با شرکت ۵ گروه نهایی راه یافته به بخش رقابتی برگزار شد. داوری و امتیاز دهی به گروه ها بر اساس تماشای کامل اجراها و گفت و گو با کارگردان ها صورت گرفت. مرتضی جلیلی دوست، پرنیا شمس و صبا نجاتی از برگزیدگان جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی و از فعالان تئاتر دانشجویی، داوری و امتیازدهی نهایی به گروه ها را برعهده داشتند.

۵ گروه نهایی بخش رقابتی در پنج شب در تالار رجب بیگی دانشکده فنی اجرا رفته و رده بندی نهایی گروه ها با پنجاه درصد امتیاز هیئت داوری و پنجاه درصد امتیاز مخاطب انجام شد.

اسامی گروه های برگزیده بخش رقابتی صفرومین رویداد تئاتر فنی به شرح ذیل است:

تندیس رویداد، نمایش برگزیده و جایزه گروه اول: نمایش “همه دزدها که درد نیستند” به کارگردانی علیرضا مسعودی.

نمایش شایسته تقدیر و جایزه گروه دوم: “اتاق ورونیکا” به کارگردانی سینا مهنی .

نمایش شایسته تقدیر و جایزه گروه سوم: “نمایش غرب غم زده” به کارگردانی کوثر محمدباقر زاده.

نمایش “همه دزدها که دزد نیستند” بعنوان نمایش برگزیده رویداد، فرصت اجرا و بلیط فروشی در دانشگاه را کسب کرد که تمام عواید بلیط فروشی برای خود گروه خواهد بود.

در آخر نمایش “اوله‌آنا” به کارگردانی فرنود سمیع یوسفی به عنوان پرمخاطب ترین اجرای بخش رقابتی صفرومین رویداد تئاتر فنی اعلام شد.

صفرومین رویداد تئاتر فنی از ۱۹ آذر تا ۷ دی ماه ۱۳۹۸ با همکاری کانون تئاتر دانشکده فنی دانشگاه تهران، کانون نمایش دانشگاه تهران (باشگاه دانشجویان) و دانشجویان فعال کانونی دانشکده فنی، با حمایت معاونت فرهنگی پردیس دانشکده های فنی و اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و به دبیری امیرحسین شیرالی برگزار شد.