فراخوان همکاری برای برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه تهران

فراخوان همکاری برای برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ با توجه به برگزاری انتخابات سالانه نمایندگان مدیران مسئول نشریات در «کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی» از اصحاب نشریات برای عضویت در “هیأت نظارت بر انتخابات” و “کمیته اجرایی انتخابات” دعوت به همکاری می‌شود.

وظایف هیأت نظارت بر انتخابات شامل ثبت نام کاندیداها، اخذ رأی، شمارش آرا، اعلام نتایج نهایی انتخابات، رسیدگی به تخلفات و شکایات و تنظیم صورتجلسه نهایی انتخابات می شود.

هیأت نظارت بر انتخابات با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، عضو حقوقدان کمیته ناظر و دو دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاهی تشکیل می شود.

گفتنی است؛ کمیته اجرایی انتخابات مسئولیت کلیه روند اجرایی انتخابات در روز برگزاری انتخابات را بر عهده دارد و ترکیب اعضای آن به شرح ذیل است:

۱- کارشناس نشریات دانشگاه به عنوان دبیر کمیته

۲- چهار دانشجو از میان فعالان نشریات

شایان ذکر است؛ علاقمندان می‌توانند برای عضویت در کمیته‌های مذکور حداکثر تا تاریخ ۱۱ دی ماه ۱۳۹۸ با تکمیل فرم پیوست به خانه نشریات اداره کل فرهنگی و اجتماعی مراجعه یا فرم درخواست را به آدرس studentpress@ut.ac.ir ارسال کنند.