پیام معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به مناسبت آغاز سال تحصیلی

دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در پیامی آغاز سال تحصیلی را تبریک گفت. متن این پیام به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می‌رسد و صحیفه نورانی معرفت با سرانگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان علم و معرفت ورق می‌خورد و دروازه‌های آسمانی بینش و دانایی به روی هزاران دانش‌پژوه آغوش می‌گشایند. در آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید، جوشش دوباره‌ای در مسیر پیشرفت علمی و تعالی فردی و اجتماعی آغاز می‎شود. در این میان؛ دانشگاه‌ها، بهترین مکان برای تعلیم و تربیت انسان‌های متعهد و متخصص هستند و نقش مهمی در توسعه علمی و فرهنگی جامعه دارند.
تقارن باشکوه آغاز فصل علم و معرفت با ماه محرم و آغاز هفته دفاع مقدس یکی از نقاط عطف جامعه ماست و درس‌های این وقایع می‌تواند کامل‌ترین مدرسه و دانشگاه برای کسانی باشد که جویای کشف و کسب آموزه‌های عمیق انسانی، معرفتی و الهی هستند. همزمانی این مناسبت‌های مهم می‌تواند این مفهوم را داشته باشد که ما می‌توانیم با اکسیر دانایی و توانایی مرزهای جدید علم و دانش را درنوردیم و با پیوند علم و ایمان، قله‌های رفیع بهروزی، پیروزی و کامیابی را فتح کرده و با گام‌های مصمم و استوار آغازگر بهار اندیشه و دانایی باشیم.
اینجانب ضمن پاسداشت ایام محرم و هفته شکوهمند «دفاع مقدس»، آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین تعلیم و تربیت را به جامعه دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان عزیز دانشگاه تهران صمیمانه تبریک می‌گویم و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی و اخلاقی توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را خواهانم.

مجید سرسنگی
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران