برنامه‌های تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران تا پایان سال جاری

نشست افلاطون و نگاهی به سقراط از سری نشست های مروری بر تاریخ فلسفه غرب، به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی، شنبه ۱۸ اسفند، ساعت ۱۶، در اتاق ۲۰۳ این دانشکده برگزار می شود.

گفتنی است، این نشست ها به تناوب تا ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ ادامه خواهد داشت.

• هفدهمین طرح خدمت رسانی به مناطق محروم به همت کانون خدمت رسانی به مستضعفین وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، در شهرستان سردشت آذربایجان غربی، نوروز ۱۳۹۸ برگزار می شود.

علاقه مندان به شرکت در این طرح می توانند تا ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ از طریق مراجعه به فرم الکترونیک موجود در صفحه مجازی طرح به نشانی khedmatresani_basijut@ ثبت نام کنند.

• نشست جایگاه گفتمان مطالبه گری در جامعه شناسی تفسیری و جامعه شناسی نظری به همت گروه های جامعه شناسی نظری و جامعه شناسی تفسیری انجمن جامعه شناسی ایران، یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ از ساعت ۱۵ تا ۱۷، در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می شود.

در این نشست، دکتر حسین ابوالحسن تنهایی عضو هیئت علمی دانشگاه و مدیر گروه‌های علمی تخصصی جامعه شناسی تفسیری و جامعه شناسی نظری، سخنرانی خواهد داشت.

• همایش سوره های مبارکه ضحی و انشراح به همت مدرسه قرآن و عترت علیهم السلام و همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ از ساعت ۱۳ تا ۱۵، در سالن شهید دهشور پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار می شود.
  • سومین سفر جهادی به مناطق زلزله زده کرمانشاه (سر پل ذهاب) با عنوان کرمانشاه را فراموش نکرده ایم به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، از ۶ تا ۱۵ فروردین برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می توانند تا ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ با مراجعه به سایت basijut.ir و یا تماس با شماره ۰۹۳۶۵۳۴۸۶۳۲ برای شرکت در این سفر، ثبت نام کنند.

• نشست بررسی و نقد آثار و افکار و کوشش های علمی و اجتماعی دکتر احمد اشرف در قالب برگزاری نشست های پنجمین مرحله از همایش جامعه شناسان ایراین و جامعه ایرانی، به همت انجمن جامعه شناسی ایران، دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می شود.

در این نشست دکتر سید جواد میری، دکتر علیرضا آقامحمدی و حسین حجت پناه به سخنرانی می پردازند.

• نشست روزنامه نگاری و بی صدایی زنان به همت گروه مطالعات زنان، دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می شود.
  • نشست های حلقه مطالعاتی فرقه تروریست با موضوع بررسی تاریخی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با محوریت کتاب خداوند اشرف از ظهور تا سقوط، به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی ، دوشنبه ها از ساعت ۱۲ تا ۱۳ در دفتر انجمن اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران برگزار می شود.