شنبه ۳۱ شهریور؛ آیین ورودی نودانشجویان سال ۱۳۹۷ دانشگاه تهران برگزار می شود

آیین ورودی نودانشجویان سال ۱۳۹۷ دانشگاه تهران، شنبه ۳۱ شهریور، برگزار خواهد شد. در این مراسم که با حضور رئیس، هیئت رئیسه، مدیران و جمعی از استادان دانشگاه و نیز تعدادی از مقامات ارشد علمی و فرهنگی کشور برپا می شود، برنامه های متنوعی در راستای آشنایی هرچه بیشتر نودانشجویان با دانشگاه برگزار شده و دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه با این دانشجویان صحبت خواهد کرد.

قرائت میثاق نامه استادان و دانشجویان دانشگاه تهران و تحویل پرچم دانشگاه از دست یک دانشجوی قدیمی به دست یک نودانشجو، از دیگر برنامه های این آیین خواهد بود.

گفتنی است، امسال نیز چون سال های قبل همزمان با برگزاری آیین ورودی برای نودانشجویان، همایشی تحت عنوان «خانه و دانشگاه» ویژه خانواده نودانشجویان، و با هدف آشنایی هر چه بیشتر والدین با محیط تحصیل دانشجویان و نیز تبادل نظر با مسئولان پردیس ها و دانشکده های مربوط در زمینه ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت دانشجویان برگزار خواهد شد.

اخبار تکمیلی در خصوص این مراسم و جزئیات برنامه های آن متعاقبا اعلام خواهد شد.