با کسب ۵ مقام توسط دانشگاه تهران؛ سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور به کار خود پایان داد

سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان با تقدیر از برگزیدگان، یکشنبه ۱۸ شهریور، در زنجان به کار خود پایان داد.

مرحله کشوری سی و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه زنجان ۱۷ و ۱۸ شهریور در دانشگاه زنجان برگزار شد. در این مرحله از مسابقات ۲۰ تن از دانشجویان دانشگاه تهران که در مرحله منطقه‌ای حائز رتبه برتر شده‌اند، حضور داشتند.

سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور ۴۵۰ مهمان از دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی سراسر کشور در بخش های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، فناوری و پژوهشی در دانشگاه زنجان برگزار شد. جشنواره در بخش آوایی با حضور ۱۷۸ تن و در بخش معارفی با حضور ۱۷۲ تن برگزار شد. همچنین در سایر بخش های هنری، ادبی، پژهشی و فناوری پیش از جشنواره به دبیرخانه ارسال و داوری شده بود در مراسم اختتامیه از رتبه‌های اول تا سوم همه بخش‌ها تقدیر شد.

در این دوره از جشنواره قرآنی که ابتدا از سطح دانشگاه ها شروع و پس از آن شرکت کنندگان در پنج منطقه کشور به رقابت پرداخته و در نهایت در دور پایانی این جشنواره که در دانشگاه زنجان برگزار شد، در مجموع حدود ۵۰ هزار دانشجو در بخش های مختلف به رقابت پرداختند و از این تعداد ۹۰۰ تن به مرحله پایانی راه یافته بودند.

دانشگاه تهران با حضور ۸۷۰ تن از داوطلبان مسابقات قرآن و عترت در همه بخش های مسابقات در اسفند ۹۶ آغاز به کار کرد و بعد از آزمون۲۰ اسفند تعداد ۵۷  تن از نفرات برتر مرحله دانشگاهی به مسابقات منطقه ای (دانشگاه شریف) راه یافتند. بعد از برگزاری مسابقه منطقه ای در دانشگاه شریف ۲۰ تن به مرحله کشوری که ۱۶  تا ۱۸ شهریور در دانشگاه زنجان برگزار شد، معرفی شدند.

از این ۲۰ تن به شرح ذیل نفرات برتر مرحله کشوری معرفی و به مرحله ملی(پایانی) راه یافتند.

ردیف نام و نام خانوادگی بخش رقابتی رتبه
۱ علیرضا زرنوشه حفظ ۲۰جزء دوم