سفر خیرخواهانه کانون مرهم باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران به ورامین

کانون سلامت اجتماعی مرهم باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران در سفری با حضور شش متخصص طب فیزیکی و توانبخشی، خدمات درمانی رایگان شامل ویزیت، نوار عضلانی و عمل سرپایی به۴٨٠ بیمار در ورامین ارائه کرد.

این سفر که با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های ورامین و قرچک جهت معرفی بیماران نیازمند برگزار شد، چهارمین سفر این تیم پزشکی است.

کانون مرهم باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران همواره با تاکید بر گفتمان اهدای وقت و تخصص، زمینه ساز حضور پزشکان در مناطق محروم شده که در جدیدترین رویداد خود، قرار است پنجشنبه های آخر هر ماه در مناطق جنوب شهر تهران به ویزیت و درمان رایگان بیماران نیازمند بپردازد.

تاکنون بیش از ۷۵ نفر از متخصصان رشته های مختلف برای به ثمر رساندن این رویداد خیرخواهانه اعلام آمادگی کرده اند.